Search for content, post, videos

Nu mai e un secret! Cum se mentine intr-o forma fizica de invidiat Crina Abrudan! Fosta prezentatoare TV a dezvaluit ce mananca dimineata

A renuntat de mult timp la lumina reflectoarelor, insa este in continuare o aparitie. Crina Abrudan, fosta prezentatoare TV, se mentine intr-o forma fizica de invidiat, iar acum a dezvaluit care ii sunt secretele.

Invitata in cadrul unei emisiuni TV, Crina Abrudan a vorbit despre stilul ei de viata, dar si despre ce pasiuni are.

”Mananc si fast-food de doua ori pe luna, insa sar peste micul dejun pentru ca nu pot manca dimineata. In schimb, primul lucru pe care il fac atunci cand ma trezesc este sa merg la frigider sa imi iau un suc acidulat.

Nu beau cafea, dar beau sucuri din pacate, foarte multe. Mai beau si limonada, imi storc o lamaie intr-o sticla cu apa de doi litri si asa mai uit de sucuri”, a marturisit ea pentru Ciao.

De asemenea, ea a dezvaluit si ce hobby-uri are acum, pe timp de vara.

„Sunt pasionata de soare, mare si plaja. Mi-as dori sa fie zece luni de vara la noi, daca s-ar putea, ar fi ideal. Cand este caniculã afarã si toatã lumea fuge de ea, fix atunci eu stau pe saltea, la piscina si ma bronzez. Mie imi place foarte mult sa merg vara la mare. Si sunt foarte matinala, de la 8.30 sunt pe plaja si nu plec pana nu apune ultima raza de soare. Nu exista sa plec de pe plaja mai devreme de 7.30”, a mai spus ea.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *