Search for content, post, videos

Motive pentru a include otetul de vin rosu in dieta ta

Toata lumea stie ca vinul rosu ofera numeroase beneficii pentru sanatate daca este consumat cu moderatie. Deoarece este evident de unde vine otetul de vin rosu, includerea acestui lichid acru este esentiala.

Fie ca bei alcool sau nu, otetul de vin rosu poate fi consumat de oricine deoarece nu contine alcool. Asta inseamna ca nu te vei imbata daca il adaugi in dressing, sos sau marinara.

Iata beneficiile pe care le ofera:

Incetineste imbatranirea
Antioxidantii prezenti in vinul rosu sunt cunoscuti pentru faptul ca ajuta la incetinirea procesului de imbatranire,

Scade riscul de cancer
Resveratrolul este alt antioxidant pe care il gasesti din abundenta in otetul de vin rosu. Daca numele iti suna cunoscut este deoarece se vorbeste deseori despre el pentru ca ajuta in lupta cu cancerul. Pentru a te ajuta sa scazi riscul de cancer include otetul de vin rosu la fiecare masa.

Controleaza inflamarea
Toti antioxidantii prezenti in otetul de vin rosu lupta cu inflamarea de la interior, nu cea care apare in urma unei rasi. Conform oamenilor de stiinta exista multe probleme care pot fi asociate cu inflamarea, iar asta inseamna ca le poti evita cu ajutorul otetului de vin rosu.

Te ajuta sa slabesti
Numeroase studii efectuate pe animale indica faptul ca otetul de vin rosu metabolizeaza celulele de grasime si inhiba formarea celor noi. Cand a fost efectuat pe oameni s-a obtinut acelasi rezultat. Daca incerci sa slabesti, antreneaza-te in mod regulat si fa alegeri sanatoase cand vine vorba de dieta. De asemenea trebuie sa adaugi otet din vin rosu.

Imbunatatesc digestia
Deoarece otetul de vin rosu este acidic, la fel ca si sucul gastric, poate imbunatati procesul digestiv. Asta inseamna ca te vei putea bucura mai mult de nutrientii vitali din mancare. Asigur-te ca ai corpul bine hranit pentru a-ti mentine sanatatea.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *