Search for content, post, videos

Mituri despre diete. Tot ce nu este si ce este adevarat, de fapt.

Inainte de a urma orice cura de slabire trebuie sa stiti ca exista multe mituri despre diete. Iata cateva dinte ele:

Dietele rapide va ajuta sa slabiti. Intr-adevar ajuta la eliminarea grasimilor, dar  slabesc musculatura si tesuturile. Sunt recomndate exercitiile fizice ori de cate ori se tine o dieta.

Daca beti multa apa, nu veti manca mult. Se poate face asta, dar senzatia de satietate nu este de durata.

Slabiti daca renuntati la dulciuri. Se poate satisface nevoia de dulce o data pe zi sau pe saptamana, dar trebuie sa alegeti un desert mic.

Proteinele sunt bune, iar carbohidratii sunt rai. Nu toate proteinele sunt bune, si nu toti carbohidratii sunt rai. Trebuie sa fie combinate intr-un mod sanatos.

Unele persoane cred ca se pot pierde kilogramele in plus prin consumul de cafea. Cafeaua taie pofta de mancare, dar temporar.

Lactatele ingrasa. Un tip de mancare nu  poate aduce kilograme in plus. Acumularea greutatii e totalul caloriilor consumate, energiei depuse si rata metabolismului.

Trebuie sa manancati mai putin si sa faceti mai multe exercitii. Ar trebui sa manancati sanatos si  sa faceti exercitii, nu trebuie diminuata cantitatea de mancare.

Trebuie sa aveti trei mese pe zi. Ideal este  sa mancati din 3 in 3 ore, dar in cantitati mici, pentru a ajuta musculatura sa se dezvolte.

Va ingrasati daca va lasati de fumat. Oamenii se ingrasa atunci cand inlocuiesc tigarile cu mancarea. Ca sa nu se intample aceste lucru apelati la guma de mestecat fara zahar si la legume. Vor incetini senzatia de foame.

Ati auzit despre faptul ca nu ar trebui sa manancati dupa ora 6, 7 sau 8 seara. Adevarul e ca ar trebui sa manancati cu 2-3 ore inainte de a adormi, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ai o masa consistenta. Trebuie sa-i oferi ceva de lucru organismului la 2-3 ore.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *