Search for content, post, videos

Reteta micului dejun care te slabeste! Uite cum sa iti prepari bautura minune!

Pentru ca in mod sigur o astfel de solutie ajuta la pierderea kilogramelor in plus, va vom prezenta o metoda de slabit rapida care va poate ajuta sa dati jos repede ceea ce acumulati in aceasta perioada.

Este vorba despre un cocktail pe baza de drojdiede bere care asigura un mic dejun cat se poate de snatos si achilibrat datirita faptului ca drojdia de bere abunda in complexul de vitamine B care ajuta intregul organism si care purifica ficatul

Bautura este recomandata de autoarea cartii „Secretul tineretii” Elsye Birkinshaw, una dintre cele mai apreciate scriitoare din lume care se adreseaza femeilor.

Pentru a obtine bautura despre care vorbim, trebuie sa urmati pasii de mai jos:

Amestecati patru linguri de drojdie de bere cu un pahar de suc natural

Peste acest amestec adaugati doua linguri de lecitina

Adaugati si o lingura de germeni de grau

La final adaugati doua-trei cuburi de gheata. Totul se amesteca pana la omogenizare.

Aceasta bautura a fost testata de milioane de persoane cu probleme cu greutatea si se pare ca este in primul rand pe placul celor care nu pot manca dimineata.

Datorita faptului ca bautura are putine calorii, poate fi introdusa chiar si in alte diete si totodata, avand ca ingredient principal drojdia de bere, contine majoritatea aminoacizilor esentiali, 17 vitamine, saruri minerale si potasiu, fier, fosfor, magneziu si calciu.

<

1 comment

  • <cite itemprop="author">Florin</cite>

    4 linguri de drojdie proaspata sau uscata?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *