Search for content, post, videos

Medicii avertizeaza: Astea sunt cele mai nesanatoase diete

Existe numeroase diete nesanatoase, cu rezultate pe termen scurt, kilogramele date jos revenind la loc.

Specialistii sustin ca aceste diete nu pot fi folosite pe o perioada lunga de timp deoarece sunt dezechilibrate din punct de vedere nutritional si iti pun sanatatea in pericol.

Top 5 diete nesanatoase sau nefunctionale

1. Dieta cu supă de pui

Ca şi în cazul dietei cu supă de varză, dieta cu pui îţi permite să mănânci la micul dejun cereale, iaurturi, smochine sau cornuri, în restul zile ai voie să mănânci numai supă de pui de orice fel şi oricât doreşti.

2. Dieta Zen

La prima vedere aceasta pare relativ o dietă simplă: consumi mâncare în stare naturală şi excluzi din meniu carnea însă lipsa cărnii duce la lipsa proteinelor necesare creierului, construcţiile oaselor şi reparaţiile musculare, ca să nu mai vorbim de lipsa grasimilor naturale, lipsa care poate afecta saţietatea şi capacitatea de a stabiliza zaharul in sange, potrivit diete-sanatoase.ro.

3. Dieta de 12 zile cu grapefruit

La această dietă trebuie să mănânci şuncă, să triplezi cantitatea de carne, pe care o poţi prăji în unt, poţi să manânci câtă brânză vrei, iar la salate ai voie să adaugi maioneză. Prea bine ca să fie adevărat nu? Această dietă promite să te scape de 24 de kg într-o lună dacă consumi alimentele de mai sus intr-o combinaţie corectă şi după cum îi este numele, trebuie să bei opt pahare de grapefruit pe zi, deoarece acesta este un bun catalizator pentru arderea grăsimilor. De asemenea, la această dietă trebuie să mai bei opt pahare de apă pe zi.

4. Dieta tipului de sânge

La acest tip de dietă trebuie să eviţi un anumit tip de mâncare în funcţie de grupa sanguină.

5. Dieta aer

Dieta aer nu presupune schimbarea obiceiurilor culinare sau evitarea anumitor tipuri de mâncare, tot ce trebuie să faci este să… respiri, cei de la institutul de cercetări psihoactive spun că atâta timp căt te concentrezi pe respiraţii ritmice vei scăpa de kilograme în plus.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *