Search for content, post, videos

Lucruri ciudate care iti cresc apetitul

Chiar daca sunteti constienti de obiceiurile dvs. alimentare, exista anumiti factori care nu sunt evidenti, dar care va pot afecta apetitul fara sa observati. In mod surprinzator, exista patru lucruri care va pot face sa deveniti mai infometati. Feriti-va de aceste obstacole in dieta voastra.

1. Medicamentele dumneavoastra
Exista anumite medicamente, cum ar fi antidepresivele care te pot face sa mananci mai mult. Desi nu toate reactiile la medicamente sunt aceleasi, studiile arata ca medicamentele antidepresive pot creste apetitul.

Cel mai bun mod de a evita acest lucru este sa intrebati dermatologul sau medicul dumneavoastra despre posibilele efecte secundare ale medicamentelor, astfel incat sa stiti la ce sa va asteptati.

Chiar daca sanatatea dumneavoastra generala este prioritatea principala, medicul dumneavoastra poate fi capabil sa va prescrie un alt medicament care are un efect mai redus asupra apetitului dumneavoastra.

2. Rutina de exercitii
Stiati ca acest lucru va poate creste de fapt apetitul? Veti deveni mai flamanzi atunci cand va schimbati rutina, deoarece corpul dumneavoastra se adapteaza noii dvs. rutine care, la randul sau, va afecteaza apetitul.

De ce nu aveti un jurnal pentru mancarea si exercitiile fizice, astfel incat sa cunoasteti momentele cand mancati mai mult si relatia cu cantitatea de antrenament pe care ati facut-o.

3. Aer conditionat
Daca ati observat cum mancati adesea mai multe in timpul lunilor noiembrie-februarie, determinand sa acumulati cateva kilograme, acelasi lucru se intampla si in timpul verii, cand tineti aerul conditionat la maxim. Oamenii tind sa manance mai mult la temperaturi scazute, deoarece trupurile vor sa ramana calde.

Deci, in loc sa stati in casa cu aerul conditionat pornit, deschideti ferestrele pentru a lasa aerul curat sa patrunda in casa.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *