Search for content, post, videos

La asta chiar nu te asteptai! Mihaela Bilic dezaluie ingredientele de ajutor in cura de slabire!

Desi multi dintre noi renunta la ciocolata si la banane atunci cand urmeaza o dieta, ei bine se pare ca acest lucru este gresit. Mihaela Bilic, celebru nutritionist, este de parere ca n-ar trebui sa renunti la micile placeri, intrucat te vor ajuta sa faci fata mai usor stresului.

Asadar, daca vrei sa slabesti si urmezi o dieta drastica nu renunta la ciocolata si banana, intrucat sunt de ajutor.

„Doar nu credeti ca v-ati ingrasat pentru ca ati mancat 2 bucatele de ciocolata, ar fi prea simplu sa fie ea de vina. Daca va interziceti cu desavarsire ciocolata, atunci sigur o sa mancati una intreaga odata ce terminati dieta. Si culmea e ca 2 bucatele de ciocolata v-ar usura slabitul:)

Serotonina, substanta care ne calmeaza creierul si ne da stare de bine, se gaseste in mod natural in ciocolata, banane si branza. N-ar fi intelept sa va acordati zilnic acest mic rasfatz, aceasta abatere de la dieta stricta, daca asta va ajuta sa va chinuiti mai putin? Nu meritati un strop de bine ca sa puteti rezista unei alte zile de cura?

Incercati efectul terapeutic al acestor alimente, dispozitia voastra va fi alta! „Sacrificati” 100cal pe o banana, un triunghi de branza sau 4 patratele de ciocolata. Una din ele, in cantitate mica, zilnic. Cu moralul imbunatatit altfel veti face fata curei de slabire:)”, a scris nutritionistul pe Facebook.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *