Search for content, post, videos

Incearca 7 gustari delicioase cu mai multe fibre decat un mar!

Marul oferit ca alternativa continua pentru gustarile dintre mese ti se va parea in cele din urma o corvoada. Din fericire, natura ne-a binecuvantat si cu alte fructe cu un continut mare de fibre. Iata aici care sunt alternativele sanatoase de gustare la clasicul mar rosu.

1. Pere

Poti incerca pentru inceput o para in locul traditionalului mar. Aceasta are un continut mai mare de fibre, 5,5 grame la un fruct de marime medie fata de 4,4 cat contine un mar, iar fructul este mai dulce si mai zemos.

2. Arahide

Pana si arahidele contin mai multe fibre de cat un mar: 6,2 grame la o ceasca de arahide uscate. Nu mai vorbim de faptul ca vin in comert sub diverse forme: sarate, nesarate, picante etc. Gustul lor, accentuat de uleiurile minerale continute, le transforma intr-o gustare perfecta indiferent de locul unde te afli: birou, casa sau parc.

3. Avocado

Fructul exotic contine nu mai putin de 6,75 grame de fibre intr-o singura jumatate. Il poti manca crud pentru a te bucura de savoarea lui sau il poti combina intr-o salata de fructe delicioasa si racoritoare in acelasi timp.

Citeste continuarea articolului pe acasa.ro ( http://goo.gl/hNMFJi )

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *