Search for content, post, videos

Fructe INTERZISE pe timpul dietei! Trebuie sa le scoti urgent din alimentatia ta daca vrei sa slabesti

Atunci cand iti doresti sa slabesti, fructele sunt recomandate in dieta ta, insa, trebuie sa tineti cont ca nu toate ajuta la slabit, ba din contra.

Fructele ingrasa
Anumite fructe sunt periculoase pe timpul dietei din cauza continutului ridicat de zahar pe care-l contin. Fructele au un continut mare de fructoza si glucoza. Consumate in cantitati ridicate pot duce la cresterea glicemiei, la obezitate si inclusiv la disfunctii cardiovasculare si probleme renale.

Cercetatorii au descoperit ca persoanele care consuma fructe se pot ingrasa mult mai usor decat cele care consuma mancaruri de tip fast-food sau chipsuri.

Daca vrei sa scapi de grasimea abdominala si de colacei trebuie sa renunti urgent la portocale, pepene verde, struguri, prune, stafide, smochine, rodii si mandarine.

Aceste fructe au un continut ridicat de zahar. Chiar si bananele contin mult zahar, aproximativ 23,43 gr de zahar pe suta de grame.

Ciresele dulci sunt si ele un pericol pentru silueta. Acestea au un aport energetic important, insa au si un continut mare de zahar.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *