Search for content, post, videos

Esti invitata la masa? 7 sfaturi ca sa mananci sanatos!

Cat de atenti suntem cand ne alegem gustarile? O masa usoara, menita sa aduca putin rasfat, in special in zilele libere ramane,cu siguranta, dorita de noi toti. Va prezentam 7 idei pe baza carora va puteti ghida cand mergeti la restaurant sau chiar si cand preparati macarea acasa:

Alegeti cu atentie!

Cand vorbim despre bauturi este greu sa ne imaginem ce prefera fiecare. Cu totii iubim sa ne rasfatam gusturile cu cele mai reusite combinatii, dar in acelasi timp suntem dornici sa incercam ceva nou. Specialistii in nutritie ne atrag atentia asupra bauturilor, trebuie sa fim foarte atenti la numarul de calorii. De asemenea, calitatea bauturilor, in special a celor cu alcool, in cazul in care optam pentru un cocktail cu alcool, poate fi indoielnica. Ziua noastra se poate termina cu dureri de cap. Un piure de fructe preparat in casa ar putea fi solutia perfecta si ieftina pentru orice zi.

 

NU stati departe de preparatele preferate

Chiar daca ati iesit din casa cu gandul la clatitele preferate ornate cu diverse siropuri sau la prajiturele cu frisca,incercati o combinatie mai sanatoasa. Inlocuirea unor ingrediente va ajuta la rezolvarea a doua dileme in acelasi timp. Sa manancam ceva dulce, cu asa de multe calorii sau sa alegem o salata de fructe? Puteti cere in locul siropului pentru clatite, cateva fructe proaspete si masa nu va mai fi asa „rea” pentru silueta.

 

Citeste continuarea artcolului pe acasa.ro ( http://bit.ly/1s2gSqc )
<

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *