Search for content, post, videos

Elimina sucul din dieta pentru a slabi mai usor

 

   Fructele si legumele sunt extrem de importante intr-o dieta sanatoasa, fie ca iti doresti sa slabesti sau nu. Alese cu grija, acestea pot sa iti ofere necesarul zilnic de calorii, vitamine, fibre si alte elemente necesare trupului, te mentin sanatoasa si nu in ultimul rand, iti va fi mai usor sa iti pastrezi silueta. Problema apare insa in cazul in care vrei sa slabesti.

   Astfel, daca doresti sa pierzi in greutate si vrei sa o faci in cel mai serios mod cu putinta, stai departe de versiunea lichida a fructelor si legumelor preferate! Sucul, mai ales atunci cand este proaspat stors din fructe, este o sursa fabuloasa de vitamine, minerale si antioxidanti, dar este, de asemenea si plin de  calorii. Si daca ai cu adevarat nevoie sa tai din numarul de calorii pe care dieta ta zilnica le contine, este timpul sa tai sucul din meniu.

   Mananca in schimb cate o bucata de fruct proaspat sau un pumn de legume. Vei economisi astfel o multime de calorii pe care pana acum le luai fara sa-ti dai seama. Un pahar de suc proaspat de portocale poate contine pana la 165 de calorii, in vreme ce manacand o singura portocala vei ingera numai 80 deci, de doua ori mai putine. Nimic nu se compara cu un pahar de suc rece, racoritor, mai ales in zilele calde. Cu toate acestea, nu fa un obicei din a fugi imediat la frigider pentru a-ti umple paharul. Cu atat mai rau pentru dieta sunt sucurile cumparate, acestea continand o serie de zaharuri suplimentare care intrand in sange, vor conduce la o stare de foame ce te va face sa mananci mai mult si mai des. Asta pe langa plusul de calorii dat de zahar. De aceea, in loc sa iti bei portia de suc, cand ti-e sete, opteaza pentru bolul cu fructe.

    Rezultatele pozitive le vei putea observa in scurt timp de la renuntarea la suc. Consumand de doua ori mai putine calorii intre mesele principale ale zilei, vei reusi sa scapi de mai multe kilograme intr-un timp mai scurt. Fructele si legumele pot calma usor starea de sete chiar si atunci cand le mananci, ele continand o mare cantitate de apa. Pe langa aceasta, verifica sa ai tot timpul in frigider o sticla de apa plata. Nu e la fel de gustoasa ca sucul dar e la fel de eficienta.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *