Search for content, post, videos

Diete de vedete

Multe dintre cele mai cunoscute vedete arata incredibil si de multe ori ne intrebam cum de reusesc sa se mentina in forma si sa arate excelent mereu. 

Vedetele au multe secrete atunci cand vine vorba de dietele lor si doar cateva dintre ele recunosc ce fel reusesc sa se mentina.

Insa, unele dintre cele mai respectabile dintre ele, impartasesc cateva din secretele pe care le au.

Oprah Winfrey, de exemplu, a reusit sa dea jos 36 de kilograme in 2005. Insa, trei ani mai tarziu, avea din nou cu 18 kilograme in plus. Atunci a realizat ca are o problema la glanda tiroida. Insa, a reusit in prima faza sa dea jos 36 de kilograme astfel: a mers cate 10.000 de pasi zilnic si a evitat alimentele cu amidon, cum ar fi cartofii, painea sau mazarea.

Kelly Osbourne, fiica faimosului Ozzy Osbourne, a dat jos peste 20 de kilograme in doar un an. Ea a reusit sa faca acest lucru prin mult sport, mai ales antrenamente cardio si fara sa manance deloc carbohidrati. Totodata a apelat si la o serie de exercitii pilates.

Courtney Love, sotia lui Kurt Cobain si solista trupei Hole, a avut si ea probleme cu greutatea. Love a urmat o dieta macrobiotica, mancand legume si peste, si a facut in paralel sport si yoga. Astfel a dat jos proape 21 de kilograme au disparut ca prin minune.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *