Search for content, post, videos

Dieta stewardeselor: slabesti 4 patru kilograme, in doar sapte zile!

Dieta stewardeselor sau dieta Natman te ajuta sa slabesti patru kilograme, in doar patru zile, motiv epntru care daca ai nevoie sa slabesti rapid o poti urma.

Aceasta dieta a fost gandita pentru patru zile, timp in care micul dejun va fi mereu acelasi – o jumatate de grepfrut si un ceai sau o cafea fara zahar. Alimentele incluse in dieta sunt oarecum echilibrate, din punct de vedere al vitaminelor si mineralelor, insa este obligatoriu sa bei minim 1,5 litri de apa zilnic.

Iata idei de meniu pentru dieta stewardeselor, mai jos:

Ziua 1: Friptura, salata verde cu rosii si un mar (pranz) Doua oua fierte, fasole verde, jumatate de grepfrut (cina)

Ziua 2: Carne la gratar, salata, un pahar de suc de rosii (pranz) Dovlecei sau conopida, fasole verde, un mar (cina)

Ziua 3: Friptura la gratar, salata, un mar (pranz) Pui la gratar, rosii coapte, o mana de prune uscate (cina)

Ziua 4: Doua oua fierte, fasole verde si un pahar de suc de rosii (pranz) Friptura la alegere, salata, suc de ananas neindulcit (cina)

Extra tips: Ca sa ai rezultate rapide, in timpul dietei consuma doar alimentele recomandate si bea cel putin doi litri de lichide.

Aceasta dieta n-ar trebui sa fie urmata mai mult de patru zile, intrucat numarul de calorii este limitat. De asemenea, daca nu vrei sa pui pe tine inapoi greutatea pe care ai pierdut-o in timpul saptamanii,va trebui sa tranzitezi intr-o dieta mai sanatoasa,cu putine calorii,dar suficiente cat sa-ti dea energia de care ai nevoie.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *