Search for content, post, videos

Dieta stewardeselor. Cum sa slabesti 4 kilograme in 4 zile

Visezi sa fii supla vrecum tinerele insotitoare de bord? Secretul lor se numeste dieta Natman, cunoscuta si drept „dieta stewardeselor”, pentru ca promite o slabire rapida, ceva de genul „intre doua curse”. Mai exact, patru kilograme in patru zile.

Principiile regimuluiDaca mai ai doar cateva zile pana la un mare eveniment la care trebuie sa arati impecabil, iar cele trei-patru kilograme acumulate in ultima vreme se incapataneaza sa ramana pe burtica si pe coapse, atunci e clar ca trebuie sa incerci o dieta-minune. Raspunsul la problema ta ar putea fi chiar regimul Natman. Autorul acestei diete sustine ca poti da jos rapid cateva kilograme cu ajutorul unei diete hipocalorice bazata pe proteine. Practic, reactiile chimice produse in organism de alimentele prescrise duc la o diminuare a masei corporale.

Atentie! Este un regim foarte strict, pentru care ai nevoie de multa ambitie si determinare. In cazul dietei stewardeselor e vorba de doar doua mese consistente pe zi. Micul dejun este foarte „subtire”, mai exact o cafea sau un ceai fara zahar si jumatate de fruct din categoria citricelor: grapefruit, portocala, pomelo.

Citeste continuarea articolului pe acasa.ro 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *