Search for content, post, videos

Dieta de trei zile care promite rezultate uimitoare!

O dieta scurta ca timp promite rezultate surprinzator de bune in doar trei zile. Chiar asa se si numeste: dieta de trei zile!

 

Tinand dieta de trei zile poti scadea in greutate, iti poti detoxifia organismul, scadea colesterolul din sange, toate acestea fara a te simti sleit de energie. Se poate asa ceva? Specialistii site-ului WebMD sustin ca da: dieta de trei zile chiar functioneaza.

 

Aceasta presupune urmarea unui regim alimentar foarte strict in cele trei zile. Daca vrei sa continui sa slabesti si dupa cele trei zile de regim, trebuie sa mananci cantitativ putin o data la patru sau la cinci ore.

 

Ce presupune dieta de trei zile

 

Aceasta cura de slabire este foarte stricta in ceea ce priveste portiile si alimentele permise pe parcursul celor trei zile de dieta. Combinatia specifica de anumite alimente creeaza o reactie unica in metabolism care reuseste sa arda grasimile cu o mai mare eficienta.

 

In primul rand, trebuie sa bei apa in mod obligatoriu. Cat mai mult cu atat mai bine. Orice bautura care are calorii este total interzisa.

 

Grasimile trebuie sa compuna intre 20-30% din aportul caloric pe cele 3 zile de dieta.

 

Proteinele trebuie sa reprezinte intre 10 si 35% din aportul caloric.

 

Carbohidratii trebuie sa iti ofere intre 45 si 65% din aportul caloric pe cele trei zile.

 

Aportul exact depinde de fiecare om in parte. Totalul trebuie sa de 100%.

 

Consumul de fibre trebuie sa fie de 22 pana la 34 de grame pe zi, pentru a avea totusi senzatia de satietate si a te bucura de un proces digestiv normal.

 

Sarea nu trebuie sa depasesca 2,3 grame pe zi. Cantitatea este mica. Doza zilnica recomandata unui adult care nu tine regim este de 5-6 grame, iar romanii obisnuiesc sa consume, in medie, chiar si 20 de grame pe zi.

 

Ce spun expertii despre dieta de trei zile

 

Vei pierde, fara doar si poate, cateva kilograme, dar acestea nu vor sta departe mult timp. Aportul caloric al dietei de trei zile este foarte mic, adica de cel mult 1.000 de calorii. „Acest fapt scade ritmul metabolic. Cand cel care a tinut cura revine la un regim normal de alimentatie, va suferi de efectul yo-yo, adica se va ingrasa la loc”, spune Cindy Moorre, fost director al departamentului de terapie nutritionala din cadrul Clinicii Cleveland.

 

Dieta este totodata monotona, motiv pentru care nu poate fi tinuta mai mult timp. Totodata, nu te scapa de obiceiurile alimentare proaste.

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *