Search for content, post, videos

Dieta de plaja! Ce sa mananci la mare ca nu te ingrasi deloc si chiar sa pierzi cateva kilograme

Perioada vacantelor are de multe ori efecte negative asupra siluetei noastre, din cauza tuturor tentatiilor culinare existente. Astfel, in loc sa ne intoarcem mult mai „eliberati” din concedii, de multe ori ne intoarcem mai „impliniti”.

Exista insa o solutie care, in cazul petrecerii catorva zile pe litoral, imbina utilul cu placutul. Este vorba despre dieta de plaja care te ajuta sa slabesti si sa te si bucuri de gastronomie, in concediu.

Dieta de plaja este axata in primul rand pe alimente proteice si pe legume verzi si poate fi usor de intretinut, avand in vedere ca ceea ce contine se poate gasi in orice restaurant.

Asa ca, in cele ce urmeaza, iata meniul pe 5 zile pentru dieta de plaja.

ZIUA 1

Mic dejun: omleta, o cafea neagra si un suc de fructe

Pranz: gratar cu cartofi fierti cu mujdei

Cina: Salata de ruccola cu tofu si nuci

ZIUA 2

Mic dejun: paine neagra prajita cu unt si gem de fructe plus un pahar cu lapte degresat

Pranz: Iaurt gras cu musli

Cina: Peste la gratar cu garnitura de salata de rosii si sos iute din ardei

ZIUA 3

Mic Dejun: Iaurt si o gogoasa infuriata

Pranz: Salata de rosii cu branza slaba si doua oua fierte

Cina: Icre cu paine prajuta si salata de ceapa verde

ZIUA 4

Mic Dejun: Cartofi natur cu iaurt

Pranz: Gratar de vita cu salata verde

Cina: Doua banane si un gref

ZIUA 5

Mic Dejun: salata de fructe proaspete

Pranz: pui la cuptor sau la rotisor, fara paine sau cartofi

Seara: Salata de rosii traditionala cu piept de pui la gratar.
Dieta de plaja este putin mai bogata in proteine si vitamine avand in vedere ca perioadele petrecute sub razele soarelui si efortul depus in apa tind sa sece corpul de energie. Asa ca, alimentele enumerate mai sus, mentint tonusul corpului dar si favorizeaza arderile. Astfel, organismul va intra in supraturatie si va scapa de o parte din kilogramele in plus.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *