Search for content, post, videos

Dieta de 5 zile care te slabeste 4 kilograme, dupa care nu te mai ingrasi

Dieta de 5 zile care te slabeste 4 kilograme este una dintre cele mai agresive diete. Aceasta dieta nu trebuie tinuta mai mult de o data la 2 luni, avand in vedere ca are un efect destul de brutal asupra organismului.
Cu toate acestea, dieta de 5 zile care te slabeste 4 kilograme are un mare avantaj: dupa ce ai tinut-o, nu te mai ingrasi, cum este cazul multor alte diete.

Insa, pentru ca dieta de 5 zile care te slabeste 4 kilograme sa functioneze, este necesar ca zilnic sa faceti cel putin 30 de minute de antrenament cardio de dificultate medie. Acest antrenament poate consta si in 30 de minute de jogging sau mers cu bicileta.

Cum functioneaza dieta de 5 zile care te slabeste 4 kilograme

Dieta de 5 zile care te slabeste 4 kilograme presupune un aport ridicat de proteine si vitamine, putini carbohidrati s eliminarea in totalitate a grasimilor si dulciurilor.

SUNT INTERZISE zaharul, paninea, produsele fainoase, graimi, carnea grasa si uleiurile de orice fel. In cele 5 zile ale dietei, puteti consuma maxim 6 portii a cate 200 de grame fiecare. Aceste portii trebuie sa contina EXCLUSIV alimentele de mai jos, destinate consumului zilnic.

LUNI: ciuperci, oua, fructe goji, portocale, peste

MARTI: carne de pui, apa cu lamaie multa, ciuperci

MIERCURI: fasole rosie, majare, fasole verde pastai, usturoi, salata verde

JOI: rosii, castraveti, oua, ciuperci, peste

VINERI: carne de pui, carne de vita, peste, rosii, castraveti, salata.

In fiecare dintre cele 5 zile consumati DOAR alimentele destinate acelei zile, fara sa le prajiti. Se consumadoarfierte sau innabusite. NU AVETI VOIE sa consumati sare, dar este indicat sa consumati ardei iute si piper.

<

2 comments

  • <cite itemprop="author">Laurentiu</cite>

    Proiectul anului 2015 !! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala.Se ofera GRATUIT curs de calificare.Plata castigurilor este garantata prin CONTRACT LEGAL. Se lucreaza part-time sau full-time,in functie de cat de mult vrei sa castigi.Se cere seriozitate maxima,rabdare si perseverenta,in schimbul unui castig SIGUR !! Va oferim mai multe detalii la adresa de email: vasilachel@yahoo.com

  • <cite itemprop="author">milena</cite>

    aceste alimentatii se mananca toate intro zi adica joi se mananca tot ce e scris sau doar ceia ce vrem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *