Search for content, post, videos

Dieta cu usturoi! Fugi de ea cat poti

Dieta cu usturoi a inceput sa fie recomandata pentru beneficiile sale asupra sanatatii, fiind utilizata cu precadere in tratarea bolilor precum cancer, diabet si boli de inima. Ba mai mult, specialistii au constatat ca duce si la pierderea in greutate.

Insa, chiar si asa, dieta cu usturoi nu este cea mai buna alegere atunci cand iti doresti sa pierzi in greutate. Iata de ce!

Dezavantajele dietei cu usturoi
In interactiunea cu alte medicamente, consumul usturoiului poate duce la unele complicatii, cum ar fi diluantii sangelui, pilulele contraceptive, medicamentele antiinflamatoare nesteroidiene si medicamentele pentru tuberculoza si virusul imunodeficientei umane.

Usturoiul contine alicina, un compus continut de sulf, iar atunci cand usturoiul este zdrobit sau mestecat, mirosul puternic poate deranja de multe ori.

Compusii sulfurori din usturoi sunt eliminati prin sudoare, iar respiratia va avea un miros specific, neplacuta.

Dieta cu usturoi este un remediu vechi, din popor, fiind cunoscut pentru capacitatea de a elimina microbii din organism.

Aceasta cura are capacitatea de a controla radicalii liberi si de a contracara coagularea sangelui, dar poate preveni si aparitia cancerului.

Cu toate ca aduce numeroase beneficii pentru organism, este de preferat sa ocoliti aceasta dieta daca vreti sa o faceti pentru a slabi.

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *