Search for content, post, videos

Dieta cu portocale purifica si detoxifica organismul

In doresti sa slabesti, insa nu vrei sa-ti pui organismul in pericol? Iata cum poti pierde in greutate, pe cale naturala, cu ajutorul dietei cu portocale.

O dieta cu portocale inseamna sa consumi doar suc de portocale proaspat pentru o anumita perioada de timp: aceasta perioada poate fi de doua zile, zece zile sau chiar si o luna. Scopul dietei cu portocale este in general acela de a purifica si detoxifia organismul, dar ca orice dieta, are ca rezultat si scaderea in greutate.

Ca o recomandare, ar fi bine sa consultati un medic inainte de inceperea dietei, mai ales daca aveti si alte probleme de sanatate, potrivit diete-sanatoase.ro.

Cum functioneaza dieta cu portocale?

In general, sapte pahare de suc de portocale pe zi contin aportul nutritiv necesar functionarii normale a organismului si se recomanda consumarea a sapte pahare de apa, pentru pastrarea echilibrului hidric al organismului. Este foarte important sa nu se depaseasca aceste cantitati, intrucat, asa cum am mentionat anterior, portocalele au un bogat continut nutritional si daca se consuma prea mult suc de portocale, s-ar depasi aportul caloric si in final, in loc sa pierdem din kilograme, rezultatul ar fi exact invers, adica o crestere in greutate.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *