Search for content, post, videos

Dieta cruntă care i-a pus viata in pericol Roxanei Ionescu

Multe dintre noi recurg la metode care mai de care mai drastice pentru a scapa de kilogramele in plus. Astfel de diete insa nu fac decat sa ne puna in pericol sanatatea.

De aceea este important ca mereu, inainte sa decidem sa ne apucam de slabit, sa apelam la sfaturile unui nutritionist care ne-ar putea ajuta sa nu ajungem cu sanatatea la pamant.

Iar ca dovada a acestui lucru stau marturiile multor vedete din Romania care, orbite de efectele pierderii rapide in greutate, au ajuns sa faca lucruri inimaginabile.

Una dintre aceste vedete este Roxana Ionescu, cunoscuta si drept Mama Natura, blonda focoasa care a incins Romania la Dansey pentru Tine cu silueta ei minunata.

Ea a povestit la WOWBiz ca a fost nevoita sa faca sacrificii imense pentru a ajunge sa arate ca acum si ca acest lucru nu i-a facut tocmai bine.

25 de diete stupide

„Un an de zile am facut de capul meu totul. Auzeam si eu in stanga si indreapta totul. Fata asta a slabit asta, ia sa incerc. Am inceput intai sa ma infometez. Asta a fost calea cea mai usoara. Ma abtineam foarte mult. La un moment dat nu mai putem, deveneam nervoasa, stari de ameteala. Puneam toate starile astea, senzatia de rau, pe seama oboselii. Faceam un matinal la un alt post TV. Pana intr-o zi cand nu m-am mai putut ridica din pat. Incercam si mintea mea era acolo, dar nu mi se misca corpul. Nu aveam deloc putere. Atunci beam apa, ceaiuri de slabit, aveam impresia ca nu elimin. Mai mancam o rosie, un iaurt, dar foarte putin. Nici nu mai tin minte” a spus Roxana

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *