Search for content, post, videos

Dieta Bellei Hadid! Cum reuseste sa se mentina in forma: ”Trupul se va imbiba…”

Unul dintre cele mai apreciate modele este, fara doar si poate, Bella Hadid, care reuseste sa se mentina in forma, fiind mereu o aparitie spectaculoasa.

Oriciune si-ar dori sa arate precum Bella Hadid, iar acest lucru nu e imposibil, intrucat nutritionistul acesteia, Dr. Charles Passler, a declarat ca aceasta se mentine in forma maxima cu ajutorul unei diete bogate in proteine si grasimi sanatoase, dar fara prea multi carbohidrati.

”Este vorba despre proteine adecvate, despre grasimi sanatoase, provenind din nuci sau avocado, si despre multe legume fara amidon. Daca mananci multi carbohidrati, alaturi de proteine si grasimi, organismul tau va folosi mai intai carbohidratii pentru energie”, a declarat el pentru revista People.

”Organismul adora sa foloseasca, pentru energie, carbohidrati. Asa ca trupul se va imbiba in acesti carbohidrati si, daca nu mai ai nevoie de alta sursa de energie, organismul va transforma caloriile suplimentare, provenind din proteine, in grasime”.

”Astfel, eliminand carbohidratii si consumand proteine si grasimi, nu numai ca vei reduce numarul caloriilor, dar vei mentine si un nivel al energiei stabil”, a continuat Dr. Passler, care a precizat ca singura cale pentru a avea o silueta frumoasa este ”sa accepti ca este timpul sa iti schimbi stilul de viata”.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *