Search for content, post, videos

Cum te slabeste yoga

Sistemul nostru este un amestec unic de corp, minte si spirit. O neregula in organism afecteza mintea si, in mod similar, neplacerile sau nelinistile se manifestă ca o boala în organism. Yoga ajuta la redobandirea si mentinerea echilibrului armonios in sistemul nostru.

 

Scade nivelul de stres

 

Prin exercitii de Yoga, anxietatea acuta sau cronica poate fi diminuata pentru ca aceasta practica calmeaza sistemul nervos simpatic. Totodata, oamenii de stiinta au descoperit ca persoanele care practica cu regularitate Yoga au un numar mai mare de celule in zonele creierului care regleaza stresul, dar si o mai mare putere de concentrare. Acesta este principalul beneficiu adus de Yoga asupra organismul si din acesta decurg toate celelalte avantaje.

 

Te tine departe de „junk food”

 

Cu cat esti mai putin stresat, cu atat esti mai putin tentat sa mananci „porcarii”, adica toate produsele alimentare procesate industrial care abunda in zaharuri artificiale si in substante chimice nocive pe termen lung si siluetei, si sanatatii.

 

Tine kilogramele departe, mai ales de la nivelul abdomenului

 

Persoanele care practica Yoga au un nivel mai scazut al cortisolului, hormonului stresului, acesta – cand este produs in exces – fiind un „magnet” pentru grasimea abdominala.

 

Te misti mai mult

 

Yoga diminueaza simptomele depresiei, dar si starile in generale proaste de spirit, iar oamenii mai binedispusi, mai optimisti sunt mai activi fizic.

 

Dormi mai bine

 

Practicarea regulata a exercitiilor Yoga creste calitatea somnului, motiv pentru care organismul este mai odihnit si echilibrat hormonal. In felul acesta, pe timpul zilei, nu mai apar poftele subite de mancare generate de o cadere brusca de glicemie sau de un dezechilibru hormonal.

 

Esti mai grijiliu cu tine insuti

 

Persoanele care pot sa incetineasca ritmul sunt mai atenti la propriile alegeri, atat in materie de alimentatie, cat si – in general – de stil de viata. In felul acesta, au, de regula, o greutate corporala potrivita inaltimii lor.

 

Toate aceste beneficii ale practicilor Yoga ajuta la slabit, daca sunt efectuate cu regularitate.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *