Search for content, post, videos

Cum slabesti 3 kilograme in doar 7 zile

Daca iti doresti sa slabesti repede si fara a-ti pune sanatatea in pericol, atunci trebuie sa incerci dieta Rosemary Conley. Prin introducerea unui meniu diversificat in viata de zi cu zi poti sa slabesti 3 kilograme in doar 7 zile!

Aceasta dieta iti propune sa consumi alimente care au mai putin de 5% grasime, insa este o singura exceptie si anume, pestele gras. Acesta contine grasimi monosaturate care sunt foarte benefice pentru sanatate si ajuta la grabirirea procesului de scadere in greutate. Ar trebui intr-acelasi timp sa introduci in meniul tau zilnic si fulgii de ovaz pentru ca iti vor potoli senzatia de foame si-ti vor oferi tot aportul de energie de care ai nevoie pana la urmatoarea masa. Este foarte important sa te hidratezi si sa nu uiti ca nu ai voie sucuri carbogazoase sau naturale din comert! Poti bea si cafea, insa o cana pe zi e mai mult decat suficient!

Primele doua saptamani ale dietei sunt mai complicate si mai grele pentru ca trebuie sa-ti impui o limita zilnica de 1200 de calorii. Recomandarea specialistilor e ca micul dejun sa aiba 200 calorii, pranzul 300 si cina 400, iar gustarile dintre mese nu trebuie sa depaseasca 150 de calorii. Dupa primele doua saptamani poti creste ingerarea de calorii pana la 1400.

Este necesara si activitatea fizica pentru a-ti pune sangele in miscare si pentru a putea ajuta corpul sa se tonifieze.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *