Search for content, post, videos

Cum sa scapi de kilogramele in plus urmand metoda japoneza! Vei topi grasimea mai rapid decat ti-ai imagina

Sa scapi de kilogramele in plus nu este simplu. Este musai sa urmezi o dieta echilibrata, sa faci miscare, iar unii specialisti atrag atentia ca si respiratia este deosebit de importanta pentru acest proces.

Asadar, ca sa slabesti rapid poti urma metoda japonez sau asa numita ”dieta a respiratiei prelungite. Descoperita in Japonia, in 2013, de catre actorul Miki Ryosu, aceasta metoda te va ajuta sa topesti grasimea instant.

Mai exact, in cadrul metodei japoneze trebuie sa incerci un exercitiu simplu. Ridica mainile deasupra capului, inspira pe nas timp de trei secunde, inspira pe gura timp sapte secunde.

Un al doilea exercitiu consta in strangerea bine a feselor, in timp ce-ti asezi o mana pe abdomen, cealalta mana pe spate, la nivelul maainii care sta pe abdomen. Inspira pe nas timp de trei secunde, expira pe gura timp de sapte secunde.

Indiferent de exercitiul pe care il alegi, trebuie sa-l repeti de sase ori pe zi.

Aceasta metoda japoneza favorizeaza slabirea intrucat creste forta musculara si accelereaza metabolismul. Ba mai mult, determina cresterea nivelurilor de oxigen din sange, ceea ce faciliteaza metabolizarea grasimii stocate in organism.

Chiar si asa, insa, aceasta metoda ar trebui sa fie completata de o dieta stricta, dar si de efectuarea a cel putin de 30 de minute de miscare pe zi.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *