Search for content, post, videos

Cum sa mananci mai putin si sa slabesti mai repede

Este foarte important sa mananci sanatos si sa fii atenta la trupul tau, dar chiar si mancarea sanatoasa poate sa intervina in mod negativ in procesul tau de slabire daca mananci prea mult. Iti voi arata in cele ce urmeaza de ce e bine sa te pacalesti putin, cand vine vorba de luat masa.

Poti incepe prin a folosi farfurii si castroane mici, astfel iti vei pacali creierul ca mananci chiar mai mult decat ai nevoie. O farfurie mare indica faptul ca mananci putin, iar tu vei dori tot timpul sa adaugi ceva in plus la ceea ce tocmai ai mancat, desi era suficient pentru tine.

Foloseste pahare mai inalte. La fel ca mancarea-n farfurie si bauturile vor capata un volum fals mai mare in pahare mai inalte, desi ele raman intr-aceeasi cantitate. Adevarata lupta se da cu creierul tau, care-ti transmite impulsuri ce te vor determina sa maresti inutil cantitatile.

Incearca sa mananci cat mai multe proteine la micul dejun. Nu te gandi la clatite si mergi mai bine pe o omleta. Iti vei reduce pofta de mancare de-a lungul zilei astfel. Fii rabdatoare, mesteca incet si acorda-ti maxim 20 de minute pentru masa.

Respecta mesele zilnice! Mananca de 3 ori pe zi si evita snacks-urile.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *