Search for content, post, videos

Cum sa mananci ca sa slabesti

In ciuda faptului ca multi oameni apeleaza la diferite metode, foarte putini isi dau seama ca este foarte important nu numai sa stii ce mananci ca sa slabesi ci si cum sa manancai ca sa slabesti.

 

Pentru a sti cum sa mananci ca sa slabesti, este indicat sa iei in seama o serie de reguli de nutritie care te vor face pana la urma sa dai jos kilogramele in plus.

 

Astfel, este foarte important i momentul in care tineti o dieta sa mancati moderat, sa nu cosnumati in exces zaharuri, grasimi, carbohidrati si alte alimente nocive, insa, daca nu sti cum sa mananci ca sa slabesti, este foarte posibil ca dieta ta sa nu functioneze.

 

Cum sa mananci ca sa slabesti – regului

1. Dimineata mananca alimente pe baza de fibre si proteine. Nu le combina cu alimente pe baza de carbohidrati. Poti alege sa mananci exclusiv alimente bazate pe carbohidrati, dar fara alimente bazate pe proteine.

 

2. Fiecare masa, sau portie, trebuie sa aiba o anumita dimensiune. Pentru a calculca cat poate sa suporte stomacul tau cantitativ, imagineaza-ti ca toata mancarea din fata ta ar trebui sa incapa in palmele tale, lipite una de cealalta. Daca respecti aceasta regula, vei evita sa iti maresti stomacul si sa itifie meeu foame.

 

3. Mesteca incet, mananca incet! Organismul simte senzatia de satietate dupa aproximativ 20 de minute din momentul in care ai inceptut sa mananci. Astfel, daca mananci repede, vei ingera o cantitate foarte mare de mancare pana cand te ve simti satul. Asadar, mancatul incet da timp organismului sa realizeze ca nu mai sufera de foame si astfel vei reusi sa mananci mai putin.

 

4. Bea apa inainte de masa, cu 10 minute. Este indicat sa bei in jur de 300 de miilitri de apa inainte de masa, pentru a starni digestia la nivelul stomacului. Astfel, intregul proces al digestiei vafi stimulat si vei risca mult mai putin sa te ingrasi.

 

5. Mananca de minim 3 ori pe zi si de maxim 6 ori pe zi! Daca mananci de 3 ori pe zi, poti manca cantitati usor mai mari decat in cazul in care mananci de 6 ori pe zi. Mancaul des si putin stimuleaza permanent arderile si digestia si nu numai ca vei evita sa te ingrasi dar vei si slabi.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *