Search for content, post, videos

Cum sa grabesti metabolismul si ce sa mananci pentru a slabi sanatos

mancarea sanatoasa alimente sanatoase

Metabolismul, adica felul in care functioneaza intregul organism cu privire la digestie si transformarea in energie a caloriilor asimilate, dicteaza cresterea sau scaderea in greutate. Asadar, este indicat ca metabolismul sa functioneze in anumite limie, sa nu fie prea incet, pentru a slabi sanatos. Mai precis pot fi developate o sreie de tehnici ca sa grabesti metabolismul pentru a slabi sanatos, in functie de dieta.

Cum sa grabesti metabolismul

A murit Demis Roussos

Pentru a grabi metabolismul este necesar sa existe un echilibru intre alimentele consumate si efortul depus de catre organism. Astfel, pentru a slabi sanatos si a grabi metabolismul, este necesara o dieta sau un pan nutritionala bogat in proteine, vitamine si presarat cu carbohidrati buni si lipsit aproape in totalitate de grasimi si zaharuri nocive.

Cinci beneficii ale consumului de portocale

Totodata, pentru a grabi metabolismul, o dieta de acest gen nu este indeajuns. Astfel, daca ai un metabolism incet, este necesar sa iti inveti corpul sa „arda” calorii. Acest lucru se poate face doar prin sport, prin miscare. Nu exista diete minune care in timp sa isi mentina rezultatele si care sa nu aiba efecte novive asupra organismului.

S-a inventat aplicatia pentru smartphone care te salveaza la cutremur

Astfel, singura metoda ca sa grabesti metabolismul si sa slabesti sanatos, este sa combini dieta cu exercitiile fizice.

Ce sa mananci pentru a slabi sanatos

Pentru a slabi sanatos si pentru a grabi metabolismul, este indicat sa mananci alimentele de mai jos, conusmul lor ducand la fortarea corpului sa lupte imopotriva grasimii.

Fructe si legume crude

Fructele si legumele crude sunt foarte bogate in fibre, in marea lor majoritate. Sunt mai greu de digerat iar acest lucru presupune ca organismul sa consume cu 10% mai multa energie pentru a arde aceste calorii.

Consuma proteine

Proteinele cer foarte multa energie pentru a fi digerate. Pentru a slabi sanatos, este indicat ca dieta sa fie formata predominant din alimente proteice de provenienta vegetala (fasole rosie, broccoli, salata, migdale) sau animala (carne de peste, de vita si de pui).

Bea apa

Deshidratarea organismului incetineste metabolismu. De aceea ce ingrasi daca bei alcool. Asa ca este indicat sa bei cel putin 1,5 litri de apa pura pe zi.

Bea ceai verde

Ceaiul verde contine un antioxidant care te ajuta sa arzi cel putin 80 de calorii in fiecare zi.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *