Search for content, post, videos

Cum sa dai jos burta, fara sa faci exercitii fizice

In ciuda faptului ca suntem bombardate cu tot felul de reclame care ne propun diverse alimente si exercitii pentru a scapa de burta vizibila, exista metode mult mai simple si mai eficiente de a avea un abdomen plat.

Asa ca va vom arata care sunt cele mai eficiente metode de a avea un abdomen plat lipsindu-ne de sfaturile promovate pentru ca, sa fim sincere, dupa o zi de munca nu prea mai avem timp de noi, atat cat ar fi nevoie.

Stai dreapta si vei da impresia ca esti cu cel putin 2,5.kg mai slab/a decat in realitate. Totusi, pentru a putea avea o postura sanatoasa, trebuie sa va implementati in subconstient o serie de obiceiuri si exercitii care va pot ajuta si care vor afecta talia intr-un mod pozitiv.

Stai intinsa pe spate si suge incet burta, apasand cu mainile pentru a fi siguri ca ati expirat tot aerul din plamani si ca va relaxati diafragma. Dupa care inspirati usor si repetati operatiunea de 10 ori.

Intindeti-va usor pana atingeti cu pieptul genunchii si reveniti in pozitia initiala si rasuciti corpul spre dreapta, apoi spre stanga. Faceti 8 repetari atat la stanga cat si la dreapta.

Mergeti la culcare cu o ora mai devreme pentru a-i da organismului ocazia sa se obisnuiasca cu ideea de odihna. Atunci metabolismul va fi de cel putin 2 ori mai puternic si tot ce contine stomacul dumneavoastra va fi digerat, asimilat si folosit pana dimineata. Este foarte important sa dormiti cel putin 7-8 ore pe noapte.

Alaturi de aceste exercitii lesne de facut, trebuie sa va indreptati atentia si spre dieta. asa ca, pentru a scapa de balonari si abdomen umflat renuntati la apa minerala carbogazoasa, consumati otet, proteine vegetale si nu beti nimic acidulat. Totodata, este indicat sa consumati antioxidanti foarte multi pe care-i obtineti din pepeni, castraveti, rosii. Nu uitati ca este imperativ sa mancati cat puteti de incet mereu pentru ca senzatia de satietate intervine in 20 de minute de la inceperea mesei.

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *