Search for content, post, videos

Cum sa ai un abdomen plat dupa nastere?

Fiecare femeie se preocupa de modul in care arata si, cu atat mai mult, isi doreste ca dupa nastere sa scape de burtica si sa aiba un abdomen plat.
Dupa nastere, timpul fiecarei femei pare sa fie limitat, asa ca exercitiile fizice realizate la sala de sport nu mai pot fi facute cu aceeasi regularitate. In plus, dietele recomandate de nutritionisti nu sunt indicate in primele luni de la nastere, mai ales atunci cand bebelusul este alaptat la san.

Cu toate acestea, va trebui sa crezi ca printr-un stil de viata sanatos si printr-o alimentatie echilibrata vei putea reusi sa scapi de burtica dupa nastere.

Iata cateva trucuri pentru a avea un abdomen plat dupa nastere:

  • nu consuma niciodata bauturi carbogazoase, mai ales seara inainte de culcare intrucat acestea pot da senzatia de balonare. Inlocuieste, asadar, apa minerala si sucurile acidulate cu apa plata – consuma minim 2 litri in fiecare zi;
  • mancati zilnic cereale – carbohidratii continuti de cereale sunt destul de sanatosi, insa aveti in vedere sa ii introduceti in meniul micului dejun;
  • consuma proteine – un continut crescut de proteine creste masa musculara a corpului, astfel ca burtica inestetica ar putea disparea in cel mai scurt timp. Consuma carne de pui, vita, peste sau curcan.

CONTINUAREA PE BEBELU.RO

<

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *