Search for content, post, videos

Cum iti dai seama ca un produs-minune de slabit e o minciuna gogonata. Asa te protejezi

Produsele despre care se spune ca fac minuni in curele de slabire, favorizand pierderea in greutate, sunt, in realitate, niste minciuni vandute de producatori prin campanii publicitare.

Exista creme, pastile, prafuri sau bauturi care promit scaderea in kilograme in timp record fara schimbarea regimului alimentar si fara asocierea cu exercitiile fizice. Aceste produse te ademenesc, de altfel, cu promisiunea obtinerii unei siluete de vis intr-un timp foarte scurt si aproape fara niciun efort. Suna prea bine pentru a fi adevarat?! Cel mai probabil, asa si este.

Totusi, asta nu inseamna ca absolut toate produsele care se prezinta ca fiind adjuvante in curele de slabire sunt total ineficiente. Exista cateva semne care indica clar faptul ca produsul de slabit doar promite marea cu sarea. Iata care sunt acestea:

– produsul promite ca vei slabi peste un kilogram pe saptamana fara sa fii nevoita sa-ti modifici regimul alimentar si fara sa faci sport

– produsul promite ca vei slabi indiferent ce si cat mananci

– produsul promite ca scaderea in greutate va continua si dupa incetarea administrarii acestuia

– produsul promite ca impiedica absorbtia grasimilor si/sau a caloriilor ducand astfel la scaderea drastica in greutate

– produsul „garanteaza” slabitul indiferent de varsta, de sex sau de greutatea corporala a persoanei care-l foloseste

– produsul „garanteaza” scaderea in greutate daca este purtat pe corp sau aplicat pe piele

Practic, indiferent de mesajul care este asociat produsului de slabit, daca suna prea bine ca sa fie adevarat, cel mai probabil este.

Nu este recomandat sa slabesti mai mult de un kilogram pe saptamana si asta doar in conditiile in care modifici regimul alimentar, scazand aportul caloric, reducand cantitatea de mancare, dar asigurandu-te ca oferi organismului toti nutrientii de care are nevoie, si daca faci sport de cel putin patru ori pe saptamana.

 

<

1 comment

  • <cite itemprop="author">Razvan Razvan</cite>

    Nu exista produs minune, slabire rapida fara efect yo-yo…..Exista doar slabire cu un regim de viata rezonabil, in timp, cate un kg maxim pe luna si sport. Si apoi mare grija si nu puteti pierde for ever mai mult de 10 Kg….Tot ceea ce e mai spectaculos, mai mult, va reveni cu prima ocazie….
    Cei care pierd 30-40 de kilograme si au sanse sa ramana cu ele pierdute sunt doar cei care trec pe la clinica doctorului Copaescu, pe la chirurgii si nutritionistii de la Ponderas. Doar ei au o sansa, pentru ca stomacul micsorat face sa scada si senzatia de foame. Si pot manca orice (deci nu traiesc o viata de frustrare) doar ca in cantitati foarte mici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *