Search for content, post, videos

Cum functioneaza dieta cu cereale

Dieta cu cereale contine putine grasimi, putine calorii si este de scurta durata. O poti urma ca atare pentru a scapa de cateva kilograme, sau inaintea unei alte diete mai lungi.       

1. Serveste in fiecare dimineata micul dejun! Pentru prima masa a zilei, 3/4 cana de cereale cu lapte degresat, la care poti adauga fructe, cum ar fi capsuni, banane, mere etc.

Nu uita de gustarea dintre mic dejun si pranz. Aceasta va consta in fructe, legume crude sau un baton cu cereale.

3. Mananca o portie de cereale la pranz. Poti servi acelasi tip de cereale pe care le-ai avut la micul dejun(recomandat) sau alt tip. Adauga lapte si fructe.

4. Serveste o gustare intre pranz si cina. Vei manca fructe sau legume crude, pe care le poti face salata sau le poti servi ca atare.

5. Mananca putin la cina. Intrucat ai redus numarul total de calorii pe care il consumi pe zi, la cina poti servi orice, dar in cantitate rezonabila. Este o idee foarte buna sa mananci alimente care sa contina proteine.

6. Mai poti servi o gustare seara. Poti manca fructe, legume, batoane cu cereale sau chiar un castron cu cereale daca iti este foame foarte tare.

7. Urmeaza aceasta dieta timp de 2 saptamani. In decurs de cele 2 saptamani, poti slabi pana la 5 kilograme, dar aceasta dieta nu este recomandata pentru o perioada mai lunga de timp, intrucat poti suferi de lipsa unor nutrientri vitali.

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *