Search for content, post, videos

Cum a topit Diana Bisinicu zece kilograme intr-un timp record! Blonda a dezvaluit secretul siluetei ei

Una dintre vedetele care se mandreste cu o silueta de invidiat dupa ce a topit zece kilograme este Diana Bisinicu, care a vorbit, de curand, despre schimbarile pe care le-a facut in alimentatie.

Dupa ce a urmat mai multe tratamente hormonale care i-au adus mai multe kilograme in plus, artista s-a speriat atunci cand s-a urcat pe cantar, asa ca a luat masuri drastice.

„Ideea este ca aceasta transformare a avut loc acum doua veri. M-am urcat pe cantar, din pacate dupa sarcina m-am ales cu niste dereglari hormonale si ovare polichistice si trebuie sa urmez din cand in cand niste tratamente hormonale, care fac , din cand in cand, ca greutatea mea sa alterneze. O data ma ingras, o data slabesc, asta este, imi asum acest lucru, pentru ca este mai important sa fii sanatos.

M-am urcat pe cantar si dupa ce am terminat tratamentul am zis ca nu este ok si nu ma simteam eu ok, pentru ca sunt o persoanp pretentioasa si perfectionista si este foarte important sa ma uit eu in oglinda si sa-mi placa de mine.Sotul meu imi spune intotdeauna ca pot sa am si 100 de kilograme ca el tot ma va iubi si va fi mereu mandru de mine, dar cel mai important este cum ne simtim noi.

Cand m-am urcat pe cantar am zis: stop, am foarte multe cazuri in jurul meu care au pierdut lupta cu kilogramele in plus si am zis ca nu vreau sa ajung acolo, chiar daca sufar de aceste dereglari hormonale, e cazul sa fac ceva.

Imi doream sa slabesc 7 kilograme, dar am slabit 10. Dieta, alergari pe stadion in fiecare zi. Nu am apelat la nutritionist, pentru ca eu sunt genul care se informeaza foarte mult, teorie stiu foarte multa’, a povestit Diana Bisinicu, la „Star Matinal”.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *