Search for content, post, videos

Cum a reusit o femeie sa slabeasca 54 de kilograme: ”Am ales dieta…”

O femeie a reusit sa dea jos nu mai putin de 54 de kilograme tinand dieta disociata, iar acum a vorbit despre aceasta cura care a ajutat-o sa slabeasca.

A visat intotdeauna sa fie slaba, insa visul i s-a indeplinit abia acum, intrucat in mai putin de doi ani, ea a ajuns sa ajunga la 61 de kilograme.

„Am ales dieta disociata pe zile, dar tinand cont in special de toate cele citite in cartile lui Montignac. Asa am slabit in 5 luni 15 kg. Eram destul de multumita avand in vedere tratamentul pe care il urmam si de faptul ca din cauza acestuia imi era foarte greu sa slabesc. Dar nu am renuntat, ba din contra, m-am ambitionat mai mult si am continuat. Tineam doua luni regim disociat, apoi luam o pauza in care mancam sanatos. Uneori simteam ca nu mai pot, credeam ca nu voi reusi niciodata sa mai ajung la kilogramele pe care le aveam inainte, si asta mai mult din cauza perioadelor in care oricat ma straduiam sa slabesc, corpul refuza sa mai elimine chiar si un kilogram.

Am incercat sa mai schimb dieta, dar nu a avut niciun rezultat, asa ca am revenit la dieta disociata care, sincer, mi-a fost cea mai potrivita si nu mi-a afectat deloc sanatatea. Am reusit ca in mai putin de 2 ani, cu toate piedicile pe care mi le punea tratamentul in privinta eliminarii kilogramelor, sa slabesc 54 de kilograme. In prezent, am 61 kg si o noua viata plina de speranta, ma simt un alt om. Cu toate ca am pierdut 4 ani din viata, acum ma simt pregatita sa o iau de la capat.

Am inceput prin a tine o dieta in care disociam alimentele. In fiecare zi a saptamanii, mancam doar un anumit aliment. Spre exemplu: luni mancam legume, marti –carne, miercuri – fructe, joi – lactate degresate, vineri – peste si in weekend imi alegeam oricare aliment permis, tinand cont de indicele glicemic, dar si de disociere.”, a mai povestit femeia care a slabit 54 de kilograme.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *