Search for content, post, videos

Cum a reusit o cantareata de muzica populara sa slabeasca 25 de kilograme!

S-a chinuit mult timp cu kilogramele in plus, insa acum Alexandra Buburuzan, o celebra cantareata de muzica populara, s-a pus de slabit si a reusit sa topeasca nu mai putin de 25 de kilograme.

In cadrul unui interviu, tanara de 23 de kilograme a marturisit cum a reusit sa slabeasca.
„In urma cu doi ani si ceva, am ajuns la o greutate relativ mare, adica la vreo 80 si ceva de kilograme. Nu stiu exact cum am ajuns acolo… doar ca vedeam pur si simplu ca nu imi gasesc tinute atunci cand voiam.

Mi-am dorit enorm de mult sa am o cariera muzicala de succes si am muncit incet pentru asta, dar parca nu era de ajuns niciodata. Probabil dorinta aceasta m-a ambitionat foarte tare.

Am luat hotararea intr-o zi, zi din care am si inceput, fara sa mai aman nimic. Schimbarea a inceput odata cu mine si exact asa a fost. Imi doream asta extrem de mult, dar nu am facut ceva special in privinta asta, pana in acea zi”, a declarat Alexandra Buburuzan.

De asemenea, ea a mai dezvaluit si ca a ales un specialist in nutritie care a ajutat-o sa slabeasca.

„Am apelat la un cunoscut care se ocupa cu nutritie si sport si de atunci a inceput totul. Vreau sa spun ca am fost atat de motivata si ambitioasa incat nu incalcam absolut nimic, iar atunci cand mancam cine stie ce gresit ma mustra incredibil de tare constiinta.

Nici acum nu prea fac exceptii, decat rar sau daca imi e exagerat de pofta, desi nu sunt pofticioasa, sau chiar nu am de ales. Imi vedeam visul realizat pe zi ce trecea cand ma urcam pe cantar. Fericirea deplina a fost cand am reusit sa slabesc aproximatix 25 de kilograme si sa ajung cam la greutatea pe care mi-o doream.

Am avut de castigat in plan muzical, recunosc. Eram mai apreciata de publicul ascultator. Cea mai mare uimire si multumire era atunci cand apaream undeva si erau persoane care nu ma recunosteau si se intrebau cine sunt. Atunci realizam cu adevarat ca nu as putea vreodata sa regret ca am facut aceasta alegere si am luat atunci hotararea. Au aparut si complimentele ulterior…

Mi-am dorit o schimbare pentru mine. Mereu am vrut sa ma simt bine in pielea mea si sa nu fiu complexata de ceva anume Ajunsesem sa urasc sa imi cumpar haine, pentru ca nu imi gaseam nimic. Cel mai mult am facut asta pentru mine si pentru cariera mea, pentru ca e important sa ai o imagine frumoasa in fata publicului.

Sunt extrem de multumita acum, desi as mai vrea sa mai slabesc putin”, a mai povestit Alexandra Buburuzan, conform Libertatea.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *