Search for content, post, videos

Cum a reusit Cristina Siscanu sa slabeasca 15 kilograme cu ajutorul a doua ingrediente: ”Am mancat…”

cristina siscanu

Cristina Siscanu, sotia lui Madalin Ionescu, a reusit sa se recupereze dupa sarcina cu ajutorul unei diete extrem de simple, despre care a vorbit de curand.

Astfel, in cadrul unui interviu, aceasta a recunoscut ca a slabit 15 kilograme cu ajutorul unei diete simple, pe baza de oua fierte si fulgi de ovaz.

”Am slabit in mai multe etape, dar in ultima am tinut urmatoarea dieta: dimineata am de ales intre trei tipuri de mic dejun: mananc 35 de grade de fulgi de ovaz cu 200 de grame de iaurt sau doua oua fierte cu un avocado, am voie si doua felii de paine cu rosii sau cu ardei gras. La pranz mananc gratar cu legume, peste, iar seara mananc 135 de grame de paste integrale, branza rasa care sa fie degresata sau o salata cu multe legume. De prin august tin dieta asta. Am slabit in total 15 kg. Acum am 62 de kilograme, dar vreau sa ajung la 59 de kilograme”, a spus Cristina Siscanu pentru click.ro.

De curand, ea a vorbit si despre faptul ca-si mai doreste un copil, insa amana momentul din cauza lipsei de spatiu: „Da. Este adevarat. Singura problema…”, a spus Madalin Ionescu. „Noi suntem foarte multi,. Suntem 7 persoane, pentru ca sunt si parintii mei. Ne ajuta cu copiii. Problema spatiului. Doar garajul mai este disponibil. Daca se mai naste un copil, trebuie sa il transformam (n.r. garajul). Vrem sa mai inchidem o terasa sa mai cream spatiu. Vrem sa facem niste transformari”, l-a completat Cristina Siscanu, scrie presa mondena.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *