Search for content, post, videos

Cristina Siscanu, decisa sa aiba un trup tras prin inel! Cum vrea sa scape de kilogramele in plus

cristina siscanu

Cristina Siscanu, care a devenit mama in urma cu aproape un an de zile, e hotarata sa aiba un trup perfect sculptat, fapt pentru care e dispusa sa faca alte eforturi.

A slabit 20 de kilograme dupa nasterea fiicei ei, iar acum, Cristina Siscanu vrea sa inceapa un program de remodelare corporala, pentru a-si tonifia trupul. Astfel, ea a facut public acest lucru si a tinut sa le atraga atentia si celor care au criticat-o pentru ca s-a afisat in costum de baie.

„Am inceput un program de remodelare corporala care include mai multe proceduri pe care le voi dezvalui treptat. In sfarsit vor fi multumite si doamnele hater-iste dupa parerea carora o femeie nu ar trebui sa se expuna in costum de baie daca nu are 90-60-90… Niste nefericite, din pacate…”, a anuntat Cristina Siscanu.

„Imi critica aspectul fizic pana la cel mai mic firicel de par care nici cu lupa nu se vede! Femei nebune, de ce va automutilati sufleteste? Ce ati patit de ati adunat atata rautate?”, scria Cristina Siscanu celor care o atacau.

La inceputul anului, Cristina Siscanu dezvaluia ca a slabit 20 de kilograme urmand o dieta stricta: „Dupa ce am nascut am slabit primele 16 kilograme, firesc, insa celelalte, pana la 25, a trebuit sa intru intr-un program. M-a ajutat si alaptatul, dar am tinut si o dieta personalizata, cu 5 mese pe zi, facute in functie de ceea ce-mi place mie sa mananc, dar asa cum trebuie. Dulciuri nu aveam voie, decat o data la 8-10 zile.”, spunea ea atunci.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *