Search for content, post, videos

Consuma aceasta bautura in fiecare dimineata pentru a slabi

Nu exista niciun secret pe care oamenii slabi il tin pentru ei cand vine vorba de slabit. Totul consta intr-o dieta disciplinata si mult sport.

Acestea fiind spuse, exista anumite bauturi care te ajuta sa urmaresti un regim strict.

Consumand un amestec de 230 ml de apa, o lingurita de otet de mere si o lingurita de miere inainte de masa ajuta la digestie si la reglarea glicemiei. De asemenea, poate reduce depunerea de calorii.

Probabil ca privesti aceste informatii cu scepticism, insa studiile arata ca otetul de mere ajuta la slabit, intrerupand digestia de amidon. Daca mai putin amidon este digerat, atunci absorbtia caloriilor este intrerupta.

Daca ai incercat vreodata sa bei otet de mere, iti amintesti ca senzatia este asemanatoare cu cea pe care ti-o ofera cel mai ieftin whiskey. Adaugand o lingurita de miere, nu numai ca devine acceptabil la gust, dar accelereaza si organismul.

In timp ce studiile arata ca potentialul otetului de mere cand vine vorba de slabit este limitat, exista cateva studii care sugereaza cateva efecte negative ale consumului acestui amestec. Incearca aceasta bautura timp de cateva saptamani inainte de micul dejun si vezi ce se intampla!

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *