Search for content, post, videos

Cea mai buna metoda ca sa scapi de grasimea abdominala

Asa scapi de grasimea de pe spate

Este foarte greu sa scapi de grasimea de pe burta si sunt incredibil de multe exercitii pe care le poti face, dar acestea te obosesc si-ti creaza o stare de lehamite continua.

Cel mai bine te poti limita la miscare zilnica si la solutia pe care noi ti-o propunem aici pentru a-ti usura munca cu slabitul. Poti scapa de grasimea de pe abdomen foarte usor, dar pentru asta ai nevoie de un anumit suc. Afla despre ce e vorba in articolul de mai jos.

Ai nevoie de ananas, castravete, telina, ghimbir si suc de lamaie. Alege-ti singur cantitatea pe care vrei sa o prepari, insa noi iti recomandam sa faci putin si des pentru a te putea bucura de toate substantele nutritive pe care aceasta combinatie ti le ofer.

De la inceput trebui sa intelegi ca acest suc te va ajuta sa slabesti, insa nu poti renunta la miscarea fizica zilnica, care va face diferenta atunci cand vei dori sa vezi rezultatele muncii tale.

Adauga toate alimentele propuse mai sus in blender, in afara de lamaie. Dupa ce ai obtinut amestecul, adauga sucul de lamaie si bea-l pe stomacul gol. Iti va oferi si un plus de energie. Noi iti recomandam sa-l bei dimineata timp de 7 zile, apoi iei o pauza de 3 zile. Nu trebuie sa bei mai mult de 2 pahare pe zi!

<

1 comment

  • <cite itemprop="author">Andrei Alin</cite>

    Cantitati, procentaje, adica o reteta mai clara?! Altfel articolul e degeaba… 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *