Search for content, post, videos

Cea mai buna dieta cu supa te slabeste vazand cu ochii

Pentru ca vara se apropie cu pasi repezi, iar pietele se umplu de legume proaspete in fiecare zi, acum veti avea oportunitate de a va gati cateva supe extrem de gustoase si care va vor ajuta sa va mentineti silueta si chiar sa pierdeti din kilogramele acumulate in plus.

Noi va vom propune cateva combinatii care va pot ajuta sa mancati mai sanatos si mai usor, simtindu-va mult, mult mai bine in acest fel.

Toate supele pot inlocui fara probleme masa de pranz, asa ca vi le puteti pregati cu o seara inainte sau le puteti comanda, daca aveti un restaurant sau un provider de incredere.

Supa ,,napoli” va necesita 1 ceapa,  1 fir de praz, 1 dovlecel, 1 telina, ¼ varza, 200 g mazare, 6 rosii, 200 g fasole verde, 2 linguri de ulei de masline, 800 g supa de legume, 100 g orez, sare, piper alb, busuioc si 3 linguri de patrunjel tocat. Cureti legumele si tai marunt ceapa, prazul, dovlecelul, telina, rosiile si varza fideluta. Pui uleiul la incins in oala. Calesti intai ceapa si prazul pana devin aurii. Apoi, adaugi mazarea (fiarta un pic inainte, cat sa se inmoaie) si varza si le lasi putin. Torni deasupra supa si restul legumelor. Le lasi la fiert circa 20 de minute. Fierbi separat orezul si il pui in supa. Condimentezi. Presari patrunjel inainte de a servi.

 

Pentru supa rece cu castraveti veti avea nevoie de 4 castraveti proaspeti, 2 catei de usturoi, 200 ml iaurt cu 0% grasime, 500 ml apa rece, frunze de menta, sare, piper. Cureti 3 castraveti de coaja si ii razi. Ii amesteci cu putina sare si ii lasi la frigider 1 ora. Tai cubulete castravetele ramas. Zdrobesti usturoiul. Combini toate ingredientele si servesti cu frunze de menta deasupra. Daca vrei, mai poti adauga si nuca pisata.

 

Supa de legume necesita 60 g de orez, 250 g conopida, 1 gulie, 250 g morcovi, 100 g mazare, 1 l supa de legume, 2 linguri hasmatuchi, Sare, piper, 2 galbenusuri de ou si 4 linguri de suc de lamaie. Fierbi orezul. Cureti si tai marunt legumele. Pui supa la fiert impreuna cu legumele timp de 20 de minute. Dupa ce iei de la foc, adaugi hasmatuchi, orezul fiert si strecurat, galbenusurile amestecate cu sucul de lamaie. O lingura de iaurt degresat in farfurie va face supa mai gustoasa.

 

 

 

 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *