Search for content, post, videos

Ce trebuie sa faci ca sa functioneze orice dieta ai tine! Doar asa vei reusi sa slabesti

Multi oameni se plang ca, in ciuda faptului ca isi chinuie organismul cu diverse diete, rezultatele acestora fie intarzie sa apara fie nu apar absolut deloc.

 

 

Medicii sustin ca exista o serie de reguli de baza care daca nu sunt respectate in orice dieta, sansele ca aceasta sa functioneze scad sub 20%.

 

Acest lucru se intampla in primul rand din cauza faptului ca felul in care este perceput slabitul de catre majoritatea persoanelor este gresit.

 

Astfel, in momentul in care un om slabeste, nu face decat sa isi „convinga” celulele grase sa se micsoreze. Persoanele supraponderale ajung asa din cauza „suprasaturarii” celulelor de grasime care se umfla, ajungând sa fie prea mari.

 

In acest sens, odata ce este perceput felul in care grasimea se comporta in corpul uman, medicii sustin ca dietele trebuie sa fie tinute dupa o serie de reguli de baya pentru a functiona, de orice tip ar fi regimul ales.

 

Controlul medical

 

Orice dieta ar trebui inceputa cu un control medical. Doctorul va poate da date generale despre starea corpului si poate sa va indrume spre alimentele necesare organismului pentru ca acesta sa-si regaseasca echilibrul. Astfel, dupa un control medical va puteti da seama daca aveti nevoie de o dieta proteica sau de una bazata pe fibre.

 

 

Consumul de apa

 

Hidratarea constanta a corpului nu trebuie sa lipseasca in nicio dieta. Ap ajuta la sporirea arderilor din interiorul celulelor si totodata la declansarea digestiei, in cazul in care aceasta este blogata. Un metabolism bun duce astfel la scaderea in masa a celulelor grase si la scaparea de kilograme in lus.

 

Eliminarea zaharului din dieta

 

Exista nenumarate studii care arata ca zaharul este un aliment nociv si ca actioneaza negativ asupra intregului organism. Puteti sa inlocuiti linistiti zaharul cu miere, insa nu o consumati in abuz.

 

 

Elimina mancatul rapid

 

In momentul in care mancati, trebuie sa mestecati incet pentru a da timp creierului sa transmita mesajul ca va alimentati intregului corp. Daca mancati prea repede, corpul va avea impresia ca alimentarea NU EXISTA si atunci veti ajunge la starea de satulie mult mai greu. Astfel, veti manca mult mai mult decat va este de fapt necesar.

 

 

Micul dejun, primul si cel mai important pas

 

 

Micul dejun este catalizatorul metabolismului pe intreaga zi. Daca mancati imediat ce va treziti, organismul va intelege ca este timpul sa foloseasca acea sursa de energie pe care o va doza in mod natural. Astfel, nu veti mai avea stari de foame crunta spre seara, cand metabolismul este scazut drastic si astfel nu veti mai acumula kilograme in plus. 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *