Search for content, post, videos

Ce sucuri naturale sa bei ca sa-ti scada colesterolul

Colesterolul este asociat cu foarte multe probleme de sanatate, precum accidentul vascular cerebral sau infarctul, acestea fiind unele dintre cel mai des intalnite.

Cu toate acestea, este vorba doar de colesterolull „rau”, adica prezenta in exces a substantei grase care este prezenta atat in sange cat siin toate organele corpului. In cantitati normale, colesterolul este necesar pentru functionarea optima a organismului, insa in exces, colesterolul «rau» (LDL), poate duce laproblemele de sanatate mentionate mai sus. Mai precis, se va depune pe peretii vaselor de sange punand intregul organism in pericol.

Insa, pentru mentinerea unui nivel optim de colesterol sau pentru scaderea cantitatii acestuia, medicii sfatuiesc sa fie consumate o serie de sucuri care ajuta la echilibrul intern.

Asadar iata ce sucuri naturale sa bei ca sa-ti scada colesterolul

Sucul de mere. Pectina din sucul de mere, care se gaseste in coaja fructului, are un rol depurativ ajutand organismul sa elimine colesterolul in exces.

Sucul facut din telina, mar si castravete, baut zilnic timp de o saptamana, are acelasi efect si pe deasupra regleaza si functiile ficatului. Pentru a obtine acest suc, se folosesc 3 mere, 1 castravete, 3 fire de patrunjel si telina. Totul se mixeaza si se consuma zilnic, dimineata, pe stomacul gol.

Un alt suc ideal pentru caderea colesterolului este cel facut din varza si din usturoi. Se folosesc doua capatani de usturoi si jumatate de varza care se pun intr-un mixer si deasupra se adauga un pahar de apa. Acest suc se consuma dimineata timp de maxim o saptamana, din cauza ca poate duce la probleme de tiroida.

Insa, unul dintre cele mai bune sucuri pentru scaderea colesterolului, este cel realizat din portocale, mere, lamaie si sfecla. Se folosesc un mar mare, jumatate de lamaie, doua portocale si o sfecla care se mixeaza iar sucul obtinut se consuma dimineata, pe stomacul gol, efectele fiin nebanuit de benefice.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *