Search for content, post, videos

Ce poti pati de la cura cu supa de varza

Poate ati incercat foarte multe diete pana acum care inca nu si-au aratat rezultatul dorit, dar asta nu este un motiv pentru a renunta la a trai mai sanatos si mai confortabil.

Pe langa asta, daca doriti sa va puneti in forma pentru anotimpul cald, astfel incat sa aratati extraordinar in rochiile pe care le aveti in garderoba si, de ce nu, in costumul de baie, ar trebui sa stiti ca exista totusi o solutie veritabila, care nu va pune sa va infometati sau sa va epuizati la sala de forta.

Chiar daca metoda cea mai raspandita de slabit rapid este infometarea, aceasta nu este solutia optima pe care o puteti aborda pentru a va pastra sanatatea intacta. Probabil ati auzit de dieta cu varza sau de dieta supranumita ,,3, 3, 3”. Poate chiar le-ati si incercat. Ei bine, trebuie sa stiti ca nu sunt deloc sanatoase pentru corp si nici nu va ajuta sa slabiti asa cum ar trebui.

Pentru ca o dieta sa functioneze cum trebuie, aceasta trebuie sa ofere corpului dumneavoastra nutrienti care sa asigure o functionare normala si sa stimuleze organismul sa produca vitamine si hormoni, care sa-l mentina sanatos si pus la punct. Dietele mentionate mai sus nu doar ca nu va ofera nutrienti, ci va fac sa treceti si printr-un chin al infometarii continue. Nevoile alimentare sunt diferite la fiecare om, intr-adevar, insa asta nu inseamna ca o dieta draconica poate functiona si pentru dumneavoastra. Exista chiar riscul sa va ingrasati mai tare, daca nu o veti tine in permanenta, ceea ce face tot efortul dumneavoastra egal cu zero.

Cura cu supa de varza imbolnaveste pentru ca e saraca in calciu si poate duce la caderi de calciu masive, adica pana la lesin, iar regimul ,,3, 3, 3” duce la dereglari in organism, intrucat dieta trebuie sa fie variata in mancare si sa contina de toate. Disocierea alimentelor este periculoasa.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *