Search for content, post, videos

Ca sa slabesti, foloseste zilnic aceste remedii naturiste

Daca vrei sa slabesti, poti consuma zilnic, inainte de micul dejun, pe stomacul gol, o serie de preparate, sau remedii naturiste, care te vor ajuta sa topesti grasimea si sa te simti din ce in ce mai plin de energie.

Remedii naturiste ca sa slabesti:

1. Pune intr-o cana o lingura de cafea instant, toarna apa fierbinte deasupra iar dupa aceea stoarce o lingura de lamaie peste. Bea acest amestec pe stomacul gol, in fiecare dimineata si vei slabi in mod sigur, datorita proprietatilor antioxidante ale cafelei si totodata datorita faptului ca lamaia sporeste arderile grasimii.
2. Pune intr-un pahar cu apa un bat de scortisoara si lasa-l acolo timp de 10 minute. Strecoara lichidul, adauga doua cuburi de gheaa si bea-l pe stomacul gol, cu jumatate de ora ianinte de micul dejun.

Acest amestec ajuta la descompunerea carbohidratilor si stimuleaza arderea depozitelor de grasimi.

3. Taie bucati mici un fruct de papaia si gateste-l la foc mic cu apa si un praf de sare. Cand da in fiert, adauga deasupra praf de ardei iute.

Acest amestec se consuma pe stomacul gol cu cateva minute inainte de micul dejun si are efectul de a creste nespus de mult rata metabolica. Datorita acestui lucru vei elimina cat se poate de repede grasimile din organism.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *