Search for content, post, videos

Bauturi pentru slabit, mai eficiente decat apa cu lamaie

Vi s-a tot spus despre faptul ca e foarte bine sa va incepeti ziua cu un pahar de apa cu lamaie, daca va doriti sa pierdeti in greutate.

Daca v-ati saturat de dimineti in care trebuie sa incepeti cu ceva acru, atunci ar trebui sa stiti ca sunt si alte variante pe care le puteti aborda pentru a putea usura procesul de slabire.

Trebuie, totusi, sa precizam din start ca nici un fel de bautura nu actioneaza magic asupra siluetei dumneavoastra. Va trebui sa depuneti eforturi suplimentare pentru a putea scapa de kilogramele care va creeaza probleme. Alegeti o dieta echilibrata, eliminati din consum sucurile carbogazoase si alimentele grase, iar pe seara faceti tot timpul un pic de miscare.

Cercetarile reliefeaza faptul ca bautul a doua-trei cesti de cafea inaintea unui antrenament sau inainte sa jucati ceva care va solicita, va stimula corpul dumneavoastra sa arda si mai multe calorii. Nu va pacaliti insa adaugand lapte si zahar, intrucat asa ceti anula orice efect benefic ar avea cafeaua asupra stilului dumneavoastra de viata.

In loc de lamaie, puneti un cub de gheata dimineata in pahar. Veti observa cum temperatura corpului va creste nitel. Asta inseamna ca veti consuma si mai multe calorii, astfel ajutandu-va organismul sa scape mai repede de kilogramele in plus.

Ceaiul verde este si el un adevarat partener in lupta cu kilogramele in plus, intrucat el nu are deloc calorii, dar ajuta la stimularea arderii grasimilor si pierderii in greutate. Cel putin patru cesti de ceai verde organic consumate pe zi va vor ajuta sa slabiti mai usor.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *