Search for content, post, videos

Bauturi de preparat acasa care ard grasimea de pe burta

Grasimea de pe burta, cea abdominala, este foarte greu de indepartat. De fapt, ceea ce este greu este readucerea in stare normala a celulelor de grasime care sunt suprasaturate.

 

Insa, pe langa o dieta echilibrata si pe langa un program de antrenamente zilnice, cei care doresc sa cape de grasimea de pe burta pot consuma o serie de bauturi pe care le pot prepara acasa care au un efect minunat asupra grasimii. Mai precis, aceste bauturi de preparat acasa ard grasimea de pe burta.

 Horoscop 14 ianuarie 2015! Ce ti-au rezervat astrele

Iata ce trebuie sa consumi

 

Ceai rece de menta

Ceaiul de menta accelereaza digestia si ajuta organismul sa consume foarte multe calorii. Insa, pentru a fi eficient, este indicat sa fie consumat rece. Efectele sale vor duce la cuatatrea de grasime a celulelor de pe abdomen.

 Dieta in functie de zodie: alimente care slabesc fiecare nativ al zodiacului

Suc de pepene rosu

Pepenele rosu este un antioxidant incredibil de bun. Hidrateaza organismul si contine licopen, si arginina care sustin functiile ficatului si ale sistemului circulator, ducand la arderi puternice.

Cutremur in Romania! Al patrulea in ultimele 24 de ore

Suc de ananas

Sucul de ananas se realizeaza cu ajutiorul unui blender in care se arunca cateva felii de ananas. Ananasul stimuleaza arderile si usureaza digestia iar pentru u efect mai puternic este indicata aduagarea de seminte de in.

 

Suc de ciocolata neagra

Acest suc se prepara prin adaugarea de cocolata neagra pura intr-un blender, cu apa. Un pahar de astfel de suc trebuie consumat doar la micul dejun, avand in vedere c are 400 de calorii. Va taia pofta de mancare si va face ca arderile sa fie sporite simtitor.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *