Search for content, post, videos

Bautura care te slabeste in timp ce dormi

Bautura care te slabeste in timp ce dormi are o serie de proprietati care iti pun in miscare metabolismul pe parcursul somnului.

Mai precis, bauautra care te slabeste in timp ce dormi are in ea o serie de ingrediente care intensifica metabolismul si astfel caloriile depuse sub forma de grasime vor fi „arse” si pe timpul noptii.

Pentru prepararea bauturii care te slabeste in timp de dormi ai nevoie de sucul de la o lamaie, 1 castravete, 1 lingura de radacina de ghimbir rasa, o lingura de aloe vera, o mana de patrunjel.

Toate ingredientele se amesteca intre-un blender cu un pahar de apa iar bautura obtinuta se bea inainte de culcare.

Cum functioneaza bautura care te slabeste in timp ce dormi:

1. Castravetele din bautura menstine senzatia de satietate datorita faptului ca este foarte bogat in fibre.

2. Patrunjelul impiedica retentia de apa din corp, ceea ce duce la o eliminare mai rapida a grasimilor.

3. Ghimbirul previne constipatia si intensifica metabolismul, reducand senzatia de a fi balonat.

4. Sucul de lamaie elimina toxinele din corp si intensifica procesul de ardere a grasimilor.

5. Sucul de aloe vera stimuleaza rata metabolica insa nu reduce masa musculara si ajuta la eliminarea toxinelor din corp.

Aceasta bautura, consumata seara, inainte de culcare, poate sa te ajute sa dai jos pana la 4 kilograme intr-o saptamana, daca dimineata faci, timp de 30 de minute si exercitii cardio.

<

4 comments

 • <cite itemprop="author">Daniela Prodan</cite>

  O sansa buna pentru a castiga bani.Trebuie sa profitati de acest adevarat chilipir. Oferim oportunitatea reala si serioasa prin care sa castigati acum bani,cat mai repede,detalii la e-mail:dprodan50@yahoo.com Tineti minte:PERSEVERENTA REUSESTE INTOTDEAUNA ,ACOLO UNDE VOINTA DA GRES.

 • <cite itemprop="author">Maria Sofia</cite>

  In fiecare seara trebuie sa o bei?

 • <cite itemprop="author">Iri Rusu</cite>

  Posibilitate reala de castig! Toti oamenii ambitiosi si seriosi pot acum sa castige in mod real si verificat mai multi bani, in timpul liber, cu o activitate placuta, simpla, accesibila. Nu e nevoie sa recrutati oameni, nu e nevoie sa va complicati cu detalii inutile. Totul e sa doriti sa incepeti! Cereti acum mai multe detalii la adresa de email: your_irenna@yahoo.com

 • <cite itemprop="author">Drahia Margareta</cite>

  Castig rapid si demonstrat! Pot sa-ti arat imediat cum poti sa-ti rotunjesti veniturile, cu o activitate deosebit de simpla. Pachetul de instructiuni este pregatit si te asteapta sa le aplici. Aceasta este o oferta speciala, exclusiv pentru cei hotarati si seriosi! Cereti acum mai multe detalii la email:margaretadraghia277@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *