Search for content, post, videos

Asa slabesti cu ovaz

Ovazul este indicat in absolut toate dietele, daca este consumat intr-un anumit fel. Pentru a sti cum slabesti cu ovaz, este necesar mai intai sa intelegi ca ovazul este una dintre cele mai sanatoase cereale.

Acest lucru sedatoreaza faptului ca este foarte bogat in proteine si are un continut scazut de carbohidrati.

Mai mult decat atat, ovazul are u continut de 11% de fibre si are un indice glicemic cat se poate de redus.

Aceste proprietati ale ovazului il fac perfect pentru dietele de slabit, mai ales daca este integrat ca baza in dieta si consumat mai ales la micul dejun, ajutand totodata si declansarea digestiei.

Cum slabesti cu ovaz:

Pentru a slabi cu ovaz este necesar sa introduci ovazul in dieta, coansumandu-l in special dimineata si in diferite forme

Astfel, cel mai indicat este ca dimineata sa mananci ovaz fiert. Ovazul se fierbe bine iar apoi se adauga fierturii un pic de scortisoara sau de ghimbir ras pentru savoare. Acest tip de mancare genereaza foarte multa caldura in organism datorita digestiei rapide, ajutand la procesul de slabire.

Substantele benefice din ovaz mai pot fi asimilate si sub forma de bautura vegetala de ovaz care se poate cumpara din magazinele naturiste. Aceasta bautura va inlesni arderile la nivelul celulelor.

Un alt mic dejun care efectiv porneste organismul dimineata si care il face sa aiba o rata de ardere mult mai mare este cel facut din ovaz (doua linguri) branza proaspata (100 de grame), seminte, suc de lamaie si o lingura de miere. Acest mic dejun este recomandat persoanelor care au si activitate fizica si care au nevoie de energie si doresc sa slabeasca uniform si sa se defineasca.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *