Search for content, post, videos

Asa se prepara bautura care arde colaceii. Cum se foloseste

colaceii de pe burta

Bautura care arde colaceii se foloseste zilnic, avand in efect incredibil asupra organismului. Mai precis, stimuleaza digestia si arderea grasimilor, mentinand totodata buna functionare a stomacului dupa ce au fost consumate alimente care irita aparatul digestiv.

Cum se prepara bautura care arde colaceii

Pautura care arde colaceii se prepara din telina si lamaie. Este nevoie de 400 de grame de radacina de telina si un kilogram de lamai. Telina se dare printr-o razatoare fina si se adauga peste ea doi litri de apa. Deasupra se rade coaja de pe lamai si se amesteca.

Intregul amestec se lasa pe foc mic timp de 20 de minute dupa care se lasa la racit sase ore.

Lamaile ramase dupa ce le-a fost rasa coaja se storc, preparandu-se astfel un suc de lamaie care se adauga fierturii mai sus mentionate.

Totul se amesteca foarte bine si se strecoara lichidul din amestec, care se depoziteaza apoi intr-o sticla inchisa la culoare.

Cum se foloseste bautura care arde colaceii

Din cauza ca gustul lichidului este foarte puternic, este indicat ca inainte sa fie baut sa fie amestecat cu putina apa rece.

Axcest suc se bea de trei ori pe zi, inainte de mese, in cantitate de 100 de mililitri de fiecare data.

Efectul bauturii care arde colaceii este vizibil in maxim 2 saptamani, avand o putere foarte mare si in detoxifierea intrebului organism.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *