Search for content, post, videos

Asa prepari bauturile care te scapa de grasimea de pe burta

Nutritionistii sustin ca exista o serie de bauturi care pot fi preparate acasa ce te scapa de grasimea de pe burta.

Aceste bauturi se bazeaza pe caracterul antioxidant al ingredientelor care stimuleaza metabolismul ducand astfel la eliminarea toxinelor si a grasimii in plus. Avand in vedere ca in zona burtii grasimea se depoziteaza cel mai usor, aceste bauturi au efecte incredibile, mai ales daca sunt consumate pe stomacul gol

Asadar, iata cum prepari bauturile care te scapa de grasimea de pe burta:

1. Shake de pepene rosu: Pentru prepararea bauturii este de ajuns sa amestecati o felie de pepene, fara coaja, intr-un blender. Caracterul antioxidant va ajuta la eliminarea grasimilor iar lycopenul din pepene are si rolul de a lupta impotriva cancerului.

2. Ceaiul rece de menta. Ceaiul de menta ajuta stomacul si ficatul saproceseze mult mai bine grasimile, eliminandu-le astfel rapid din organism, tot datorita caracterului antioxidant al mentei.

3. Frappe din ananas. Datorita bromelainei, o enzima din acest fruct, ananasul este minunat pentru a descompune grasimile si proteinele si pentru a elimina grasimea, stimuland foarte mult metabolismul.

4. Ceaiul verde, in forma pura, este probabil cea mai buna bautura care te ajuta sa dai jos grasimea de pe burta. Acest luceru este datorat in primul rand antioxidantilor din ceaiul verde care stimuleaza puternic metabolismul.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *