Search for content, post, videos

Alimente care te ajuta sa slabesti rapid

Stim deja ca pentru un stil de viata sanatos trebuie sa consumam fructe si legume in mod constat, insa daca ai in fata ta provocarea de a da cateva kilograme jos, atunci trebuie sa stii ca ai nevoie de doar 3 alimente pentru a putea ajunge la greutatea dorita.

Nu, nu vorbim de chestii farmaceutice sau de produse scumpe ci de lamaie, fulgi de ovaz si spirulina.

Lamaia este un aliment excelent pentru ca lucreaza in corpul tau eliminand substantele toxice, grasimile si te ajuta sa absorbi mai bine nutrientii datorita continutului ridicat de vitamina C, pe care-l contine. Mai are proprietate foarte buna de a neutraliza aciditate in exces odata ce ajunge in stomac si actioneaza ca un alacalizator ajutandu-te sa ai o stare buna de sanatate. Bea un pahar de apa cu lamaie pe stomacul ca sa combati constipatie.

Fulgii de ovaz sunt bogati in fibre, saturosi si combat pofta de dulce. De aceea, ar fi bine ca la micul dejun sa-i consumi. Amesteca fulgii cu fructe proaspete si vei avea un adevarat mic dejun al campionilor!

Spirulina este o alga de apa dulce considerata un aliment excelent datorita proprietatilor sale nutritive deoarece este bogata in proteine, enzime, acizi grasi esentiali si vitaminele A, B, E, si H. Acestea iti ofera intr-o cantitate mica toate substantele de care ai nevoie pentru o zi de succes!

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *